Njoftime

Njoftim 2019

Aplikimet në portalin Mësues për Shqipërinë 2019 do të fillojnë në datën 24 Qershor dhe do të mbyllen në datën 1 Korrik.

Postuar në: 6/27/2019 12:44:12 PM

Njoftim

Jane publikuar data e testimit tek linku : http://www.qsha.gov.al/DPSH/index.html

Postuar në: 7/15/2019 12:44:12 PM