Njoftimi i fundit

Koordinatori i Rrjetit Antikorrupsion

Per ankesa mund te lidheni me : baqlifranc@gmail.com .Do te gjeni me shume informacione ne portalin e DPAP : https://arsimiparauniversitar.gov.al/koordinator-i-rrjetit-anti-korrupsion

Postuar në: 10/2/2021 12:00:00 AM

Levizjet Paralele

Ne portalin e DPAP do te gjeni listen e mesuesve qe kane kryer levizjen paralele : https://arsimiparauniversitar.gov.al/lista-e-mesuesve-te-cilet-kane-kryer-levizje-paralele-sipas-drap/

Postuar në: 10/1/2021 12:00:00 AM

Portali 2022

Aplikimet hapen ne daten 20 Maj dhe vijojne deri ne daten 3 Qershor 2022

Postuar në: 5/19/2022 12:00:00 AM

Video Tutorial